lørdag 20. desember 2008

Uvanlig bursdagspresang

I år har jeg for første gang handlet på qxl, og det har gått over all forventning. Har handlet mye på finn.no, men på qxl må en jo legge inn bud på ting og tang. I hvertfall så har jeg i år handlet en spesiell gave til min mor som jeg fant der. Dessverre så var jeg ikke alene om å ville kjøpe det jeg hadde lagt inn bud på, så det ble noget dyrt etterhvert, men pytt pytt...

Min avdøde mormor kjøpte engang deler av et servise til min mor, men hun fikk aldri tak i flere deler til dette da det sikkert var gått ut av produksjon. Dette har min mor vært veldig glad i, og hun var på loppemarked i vår og fant noen askjetter til dette. Dette serviset fant jeg altså på qxl, og plutselig veldig mange deler som jeg ikke engang visste om at eksisterte. Flaks for å si det mildt... Jeg har nå vasket alt i oppvaskmaskinen, pakket det inn, og har lagt alle delene i en stor eske. Min mor har bursdag 1. juledag, men får bursdagsgaven bestandig på julaften. Det skal bli moro, ja :)

I går var det 8 minus her på kvelden før det plutselig slo om til mildvær, og det regnet i hele natt så det spruta. Fysj... Nå er det 4 pluss og det blåser helt forferdelig til her å være. Det er ikke mye snø igjen, og fortsatt meget glatt. Kjøpte grus i dag, og har strødd overalt.

Var i kompostbingen i dag, og der skal jeg si det var futt! Etter at jeg fikk det innerlokket av isopor, så skal jeg si at det har blitt meget varmt der. Dampen sto som ei sky når jeg tok av lokket. Moro å få det til.

Jeg lagde ferdig i går den siste gruppa som jeg skal gi bort i julepresang. Synes det blir litt mer personlig når jeg vet hva vedkommende liker, og så liker jeg jo å plante grupper ;)

Det kom nytt Hagetidend i dag, og jeg har lest det fra første til siste side. Løst kryssord har jeg også. Denne uken har jeg fått tre frøkataloger og to hageblader. Alt er lest, og jeg sikler over frøkatalogene så de blir nesten våte... Jeg skal ikke kjøpe flere frø, jeg skal ikke kjøpe flere frø....

6 kommentarer:

 1. Så moro at du fant deler til akkurat det servise. Det blir en super presang. Det er så moro når man finner noe som er MIDT i BLINKEN, da får det heller være at det blir litt dyrere enn hva man egentlig tenkte.

  Ruskevær her også.
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. På QXL kan ein finne nesten kva som helst bare ein leitar lenge nok, og av og til kan ein vere heldig å få det til ein rimelig penge. Men eg har sjølv vore interessert i ting eg kunne tenkt meg å betale max 200,- for som har endt opp i det 10-dobbelte. Eg trur samlarar kan betale nesten kva som helst for det dei er interessert i.

  Her brygger det opp til storm og nedbør igjen.
  Ha ein fin 4 søndag i advent.

  SvarSlett
 3. Så flott gave til din mor, hva het servicet?
  Foreløpig har jeg ikke våget på netthandel av brukte ting, men har endel saker jeg burde ha solgt....
  Deriblant et service fra 50-tallet og endel andre saker jeg ikke bruker.

  Håper været hos dere er blitt bedre, isholke er det verste.

  Hagetidende og frøkataloger høres ut til å være hyggelig helgelesing.

  SvarSlett
 4. Juni, ja det var moro å finne det som jeg leita etter.

  hajal, det er nok flere som har svidd av noen kroner der, ja. Det er jo det som er skummelt med å samle på ting, for en kan bli "litt" revet med. Da blir det ikke så billig, nei...;)

  Randine, serviset heter Korulen og er i fra Egersund porselen. Jeg vil tro det er i fra midten av 70 tallet, for det er i oransje og brunt ;)Jeg har kjøpt både i fra finn.no og qxl.no, og har vært veldig godt fornøyd medd et jeg har kjøpt. Folk er stort sett ærlige foretrekker jeg å tro ;)
  Jeg har også solgt noe, men kan nok bare fortsette med det tror jeg. Det kunne nok vært bedre plass i skapene mine tror jeg...
  Været er fortsatt mildt, men det har sluttet å blåse.

  Ha en fortsatt fin søndag alle sammen! :)

  SvarSlett
 5. Så fint at komposten er i farta! Jeg har fått tak i strø, så nå blir det liv her også. :-)

  SvarSlett
 6. Jeg prøver gjømme frøkatalogene til jul. Fredag kom imidlertid Konnässørsklubbens, og da kunne jeg ikke dy meg! Sikle, sikle! Men jeg har bare smuglest altså, ikke med penn og bestillingsliste.

  SvarSlett