torsdag 1. januar 2009

Nytt år, nye muligheter

Godt nytt år alle sammen! I går hadde vi en rolig kveld her hjemme siden ingen av oss er helt i form enda. Har ikke spist middag på en uke. Orker bare brødskiver, men det gjør ikke noe. Formen er oppadgående, og det er det viktigste. I går var det 17 blå grader, og grøsselig kaldt. I dag er det "bare" 8, men det er mer til å leve med. Det kom bittelitt snø sent i går kveld, og jeg fikk skikkelig julestemning. Litt sent, men pytt pytt. Var nede i planterommet i går, og det ser ut som den varigerte stiklingen fra Charlotte overlever der nede. Den varigerte hyllestiklingen jeg tok i høst lever også i beste velgående. Det vet jeg jo ikke om den ute i hagen gjør, for nå har det vært kaldt med lite snø lenge. Så da er det kjekt å ha en backup! Sitronene er nå nesten modne, men jeg er litt usikker på når jeg skal høste de. Skal de falle av eller skal jeg klippe de av? Noen som vet? Det ser ut som en fuchsia har tatt kvelden der nede, men jeg får vente og se om den kvikner til utpå våren. Jeg har sett flere som har tatt bilder av juleroser i hagene sine akkurat nå. Jeg blir grønn av misunnelse, bare så det er sagt ;) Men det blir vår her en gang også.

Jeg pleier ikke å ha noen nyttårsforsetter, men har bestemt meg for å pusse opp i året som kommer. Så i år skal jeg ikke ha noen store gjøremål med hagen, trur eg... Den som lever får se :)

8 kommentarer:

 1. Jeg har også planer om å male kjøkkenet i løpet av våren.Helst før 'utesesongen' starter for fullt. Ellers ingen spesielle planer for hagen, enn å vedlikeholde det jeg har. -Siden jeg da er 'AFP-pensjonist, bler det en annerledes vår. Spennende.

  SvarSlett
 2. Ønsker deg et godt nytt år, uansett hvilke planer for det nye året du har og får.....

  SvarSlett
 3. Godt nytt år og fortsatt god bedring, Marit!
  Vi skal male huset, bytte vinduer og litt til. Blir sliten bare tanken...

  *Stooor klem*

  SvarSlett
 4. Bjørg, ja det blir nok spennende for deg med så mye fri fremover.

  Takk for det, Randine.

  Solfrid, det er store ting som skal gjøres her også på sikt, men vi får begynne i det små. Skjønner godt at du blir sliten bare ved tanken, for det gjør jeg også...
  Jeg er ikke veldig glad i å pusse opp, så det er nok derfor det tar så lang tid å komme i gang. Men jeg har det som mål å få gjort endel i år. Stor klem tlbake.

  SvarSlett
 5. Du kunne nok ha tenkt deg ein betre overgang til det nye året ja. Uff det er trasig å tilbringe jula på den måten, men sjukene spør ikkje om tid, dessverre.
  Her har ein av sviger sønene våre hatt influensa nokre dagar og idag har vi vore på legevakta med Mikael (8 1/2 mnd) som har høg feber og dårlig allmenntilstand.
  Virus seier legen og då er det bare å vente til det går over.
  Snart er det vel vår tur alle saman må ein reikne med.
  Vil ynskje deg og dine god bedring og eit godt nytt år!

  SvarSlett
 6. Takk for det, hajal. Nei, det er ikke noe moro når sykdom rammer en midt i jula, men det er lite å få gjort noe med. I dag er jeg mye bedre, såd et går den rette veien. Trasig med influensa inn i jula også, men den pleier jo å komme ved disse tider. Det er vel det neste som dukker opp tenker jeg ;)

  SvarSlett
 7. Godt nytt år til deg også, Elisa!

  SvarSlett