mandag 12. januar 2009

Mildvær

I går kom mildværet her med pluss 5 grader, og i dag er det hele pluss 7. Kattene ble sluppet ut i kattegården i går og i dag siden det er så mildt. De er kjempeglade over å få luftet seg, men de går fort lei utelivet når det er såpass lite å se på. Kattegården vender ikke ut mot "fugletreet" så det er lite underholdning nå på denne tiden av året. Det er dessuten altfor kaldt å ha kjelleren oppe hele tiden når det ikke er varmere. Gjennomtrekk liker jeg ikke ;-)
Har hatt feber og verking i kroppen i noen dager nå, men det er ikke noen ekte influensa dette her. Da hadde jeg ligget rett ut. Jeg bare småhangler og er slapp og trøtt. Fikk frø i fra POD i dag, og da er de raskere enn Zimtrade i Norge som jeg bestilte i fra samme dag. Jeg får prøve å få sådd disse helleborusfrøene som skal stå kaldt i et par mnd. i drivhuset.

Fikk i posten i dag et palestinaskjerf som jeg bestilte gjennom qxl. Det får være mitt bidrag til å synligjøre hva jeg synes om den konflikten. Jeg kan ikke med beste vilje forstå at noen kan støtte Israels bombing av kvinner og barn i Gaza. Når Siv Jensen fisker etter stemmer blandt kristenkonservative i denne saken, så sier det sitt. Jaja, det var dagens lille politiske kommentar.

8 kommentarer:

 1. Mildvær er bra, men ikke med vonder her og der....

  Palestinaskjerf høres bra ut, men jeg blir avsindig rasende når jeg ser nyheter fra Gaza....
  Hva jeg synes om Israelerne skal jeg ikke si noe om...
  Den godeste Siv Jensen får uansett ikke min stemme.

  God bedring og frøsåing til deg!

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig hilsen, Randine! Nei, den godeste Siv får heller ikke min stemme. Jeg tror ikke jeg har godt av å se på nyhetene om dagen, for jeg blir bare så rasende...

  Kos deg i mildværet der du bor, her er det over i morgen kveld skal en tro på yr :-)

  SvarSlett
 3. Kos deg med såingen, og riktig god bedring. Jeg prøver også å så trær siden jeg gjerne vil ha forskjellige trær på hytta. Er spent på noen lønner, jeg har sådd. De skulle jo normalt vokse ganske raskt.

  SvarSlett
 4. Det ligg ein utmerkelse til deg i bloggen min :-)

  SvarSlett
 5. Så artig, Bjørg! Jeg har prøvd å så japansk lønn før, men har aldri lykkes med de jeg har prøvd på. Håper du får det til!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for utmerkelse, Heidi! Kjempehyggelig å høre i fra deg :-)

  SvarSlett
 7. Har jeg vært usikker på Siv før,så er jeg det IKKE nå lenger..Nyhetene orker jeg omtrent ikke å se lenger..
  Kos deg med såinga ,her blir det ikke sådd noe enda,desverre.

  SvarSlett
 8. Hyggelig å høre i fra deg, Torill! Håper det står bra til med deg. Politikk er ikke enkelt å forholde seg til, nei. Jeg orker nesten ikke å se på nyhetene jeg heller, for det blir alt for sterkt, rett og slett.

  SvarSlett

Hurra for 17.mai!

I dag er det Norges nasjonaldag. Jeg feirer med farger fra hagen! Rødt Hvitt og blått! Lyserødt Hvitt og blått! :)  Jeg skal til min gamle m...