fredag 20. januar 2012

Vinnerlykke og bloggproblemer

For å ta det siste først, så er det flere blogger jeg ikke kommer inn på. Det kommer opp en hvit side slik at jeg ikke får kommentert. Det er bl.a krepsemor og Stall Nilsen. Håper de leser dette :)Det har vært sånn i en uke, og jeg lurer på hva som er galt. Andre blogger fra blogspot kommer jeg fint inn på og får kommentert. Noen som vet hva dette skyldes?

Anne på Moseplassen har trekt meg ut som en av ti som vant ti frøposer. Jeg som aldri vinner noe som helst... Det var i hvertfall kjempemoro! Gleder meg til å få flere frø som kan såes :)

Angående frø, så fikk jeg i dag i posten en overaskelse fra orchis. Det var mange frø av hans egne clivia som hadde blomstret av og hadde fått mange frø. Jeg har sådd mange frø av clivia fra Kina, og i dag har jeg priklet de over i egne potter. De har så vidt begynt å danne røtter og små blader. Håper at orchis sine frø spirer like lett. Det skal bli morsomt å se hvordan det går.

Det er kaldt i kveld, hele minus 15 grader. Det er det kaldeste så langt denne vinteren. I morgen er det meldt om masse snø, så nå er det vinter på alvor her. Jeg drømmer om vår og sommer mens vinteren holder sitt kalde grep her. Under her et bilde fra i sommer. Jeg håper kaprifolen blomstrer like mye til sommeren. Ha en fin helg!

18 kommentarer:

 1. Gratulerer med frøa som du vant.
  Her har det også blitt mer vinterlig nå. Det har kommer noen cm med snø, og det er blitt noen få minusgrader. Håper bare det holder seg der og ikke blir kaldere.
  Lykke til med frøa, både vinnerfrø og cliviafrø:-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så morsomt.

  Jeg tror det er noe med hvilken nettleser du har, nå har jeg byttet til Google Chrome og da ble det lettere å kommentere på andres blogger.
  Jeg leser at det er mange som trøbbler med bloggene sine nå , så vi får håpe det ordner seg.

  God helg og klem fra Marit.

  SvarSlett
 3. Heldig du som både vant frø og fikk frø i posten. Det passer jo bra å kose seg med frø nå som vinteren er kommet til dere.
  Jeg hadde også problemer med å komme inn på Krepsemor sin blogg, tror ikke hun kan gjøre så mye med det. Det er nok en Bloggerfeil. Jeg måtte også gå over til Google Crome, da kommer jeg inn.
  Riktig god helg!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med gevinst og lykke til med spiringen! :)
  God helg!

  SvarSlett
 5. Til lykke med gevindsten. Frø er jo så hjertelig velkomne hos os havenørder.
  Uh, så koldt du har det.

  God weekend
  Ina

  SvarSlett
 6. Hei! Ja, jeg har hørt om noen til som ikke kan kommentere på bloggen min, men jeg aner ikke hva det skyldes =( Håper noen kan hjelpe meg! Jeg la ut et innelgg på facebook nettopp, og den første som kommenterte, sa nettopp det du sier nå!
  Gratulerer med frøfangsten, så koselig da! Clivia sådde jeg for et par år siden, og har nå to små planter som skal bli lysegul! Gleder meg!
  Her er det lite snø, og plussgrader, og ganske glatt!
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 7. Elsa, takk for det. Det skal bli spennende med masse nye frø. Alltid moro å så nye frø. det blir plassproblemer i år skjønner jeg. Men det er jeg vant til. I dag snør det som bare det her. Håper ikke det blir veldig mye ut av det.

  SvarSlett
 8. marit's, takk for opplysninger. Jeg har alltid brukt IE som nettleser, men må nok tenke på å bytte til Google chrome hvis det ikke gir seg.
  God helg til deg også, og klem fra meg til deg!

  SvarSlett
 9. Mariann, ja jeg var kjempeheldig. Hyggelig å ha sånt å pusle med nå midt på vinteren. Det blir jo vår engang, og da er det kjekt med masse frøplanter som skal ut.
  Jeg må nok bytte nettleser jeg også. Vil jo gjerne få lest og kommentert på blogger.

  SvarSlett
 10. orchis, takk igjen for frøene dine!
  God helg til deg også!

  SvarSlett
 11. Ina, ja vi hagegale elsker jo frø, så de er alltid velkommene. I dag er det ikke så kaldt, men det snør som bare det i steden. Vet ikke hva som er verst...
  God helg til deg også!

  SvarSlett
 12. krpesemor, så godt at du har fått greie på det. Jeg syntes det var så leit at jeg ikke fikk kommentert på bloggen din. Da vet du i hvertfall hvorfor! Håper det retter seg. Jeg får prøve en annen nettleser og se om det hjelper.

  Ja frøfangster kan jeg like. Det er alltid spennende å så sine egne planter. Her laver snøen ned i dag og det ser veldig vinterlig ut her.
  Ha en fin helg du også!

  SvarSlett
 13. Tillykke med gevinsten.
  Smukt billede.
  Tak for kigget.

  SvarSlett
 14. Hej Marit.
  Tillykke med din gevinst.
  Håber dine blogproblemer er blevet løst.
  Ønsker dig en god week-end.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlett
 15. Gratulere med nye frø fra Moseplassen og fra Orchis alltid kjekt med noe nytt på denne tiden av året.
  Vakkert bilde av Kaprifolen som minner om sol og sommer.

  Ha en fortsatt fin helg i kulda!

  SvarSlett
 16. Landbohaven, takk for det. Hyggelig å høre i fra deg.

  SvarSlett
 17. Hanne Bente, jeg er kjempeglad for å vinne frø. Da har jeg enda mere å så nå i vinter.Jeg håper også at disse bloggproblemene løser seg.
  Ha en fin helg du også! Klem Marit

  SvarSlett
 18. Randine, ja det er alltid hyggelig å få nye frø. Jeg drømmer også om sol og sommer. Her har det kommet så mye snø i dag at det blir ikke vår her med det første.
  Ha en fortsatt fin helg du også i de milde strøk av landet!

  SvarSlett