torsdag 21. oktober 2010

Brrrr...

I dag var det skikkelig kaldt her, hele minus 9,4! Nå har yr fjernet snøen fra værmeldingen, så det er jo bare å håpe på at de har rett for en gangs skyld. Men sånn barfrost vet jeg ikke om plantene liker, så det hadde kanskje vært best med litt snø for plantenes skyld.

 I går kom en cypripedium med navnet 'Sabine Pastel' i posten, og den ble plantet omgående. Glad at jeg fikk gjort det før denne kulda kom.
Jeg fikk også lagt granbar over sarte planter, og fikk pakket inn Halesiaen min i strie. Om den overlever er et annet spørsmål, men det er i hvertfall forsøket verdt å pakke den inn.

Jeg bestilte meg ny pc i går, så i neste uke får jeg vel den tenker jeg. Gleder meg til å få lagt inn alle bildene jeg har tatt med det nye kameraet. Jeg kommer nok til å slite endel med en ny pc. Synes å erindre det fra sist at det var endel problemer i oppstarten. Men det skal bli deilig med en ny pc med masse lagringsplass, for disse bildefilene tar stor plass.

12 kommentarer:

 1. Iskaldt her også. Men sol nå, så det blir vel ingen vareg tele i jorda enda. Håper, håper, hadde tenkt å få gjort noe ute i helga.

  Til bildebehandling er det godt med en rask og rommelig maskin, ja! Men alltid litt bryderi med å sette seg inn i noe nytt.

  SvarSlett
 2. Nesten -10 kalde høres kaldt ut, men her har det snødd i dag.
  Så jeg melder meg i brrrr-koret!

  Ha en fin helg...

  SvarSlett
 3. Berit, det er ikke blitt ordentlig tele her heller selv om det var helt hvitrimet i dag tidlig. Det er meldt om bedre vær og litt mildere i helga, så det er lov å håpe.

  Ja sånne nye datating krever sin kvinne, spesielt når det er noe nytt å sette seg inn i... ;)

  SvarSlett
 4. Randine, ja jeg har sett bilder fra Vestlandet med snø i dag. Tenk at det er snø hos deg og ikke her!
  Brr-koret blir nok flerstemmig etterhvert ;)
  Ha en fin helg du også!

  SvarSlett
 5. SÅ kaldt er det heldigvis ikke her, men likevel er det surt og jeg som er en skikkelig frysepinne fyrer i peisen hele dagen. Vi har bare så vidt vært under null, men jeg fryser.
  I dag var det tilogmed litt snø i lufta og det er ikke vanlig så tidlig. Kanskje vi får en skikkelig vinter i år også. Jeg er blant dem som ønsker meg snø så for min del er det bare bra.

  Håper den nye PCen din er både rask og lett å bli kjent med. Min PC er også gammel og fryktelig treg, så det er vel ikke så lenge før den skiftes tenker jeg.

  SvarSlett
 6. Det er ikke så kaldt nå Marit, men nå er det helt hvitt på bakken i skrivende stund. Jeg kan godt tenke meg å vente med snø til jul, men dessverre er det ikke jeg som bestemmer hvordan det blir ;)

  Det med pc må bare jeg få til, så det er bare å fylle hodet med den slags læring fremover ;)

  SvarSlett
 7. Det var mange kalde grader. Jeg er veldig glad jeg ikke når opp i konkurranse med deg. Men sneen, den kom. temmelig overrumplende - får håpe den flytter seg litt - det må jo plantes i morgen ;-)

  Litt forsinket gratulerer med den lille runde! Og kamera, selvfølgelig.

  SvarSlett
 8. Her har vi det heldigvis ikke så kaldt, men vi fikk levert noe snø så altfor tidlig.

  Ser av forrige innlegg at du har hatt stor dag. Gratulerer så mye med overstått. Det nye kameraet vil du sikkert få mye glede av.

  SvarSlett
 9. It's a good thing you got your new perennial planted before the cold came. It will have quite a shock if it just came from a protected greenhouse. Plus, it is hard to plant when your fingers are frozen.

  Have fun taking lots of pictures with the new camera.

  SvarSlett
 10. Maria, takk for det! Ja, du skal være glad du slipper disse kalde gradene som alltid er her. Det er fortsatt snø her, men bare 1 cm eller så.

  SvarSlett
 11. Mariann, takk til deg også! Ja, jeg kan tenke meg at det må være større sjokk hos deg enn her med denne første snøen.

  SvarSlett
 12. Northern Shade, yes it was just in time to plant it before the cold and snow came. I will take some more photoes today, it is very fun!

  SvarSlett