fredag 30. juli 2010

Salg på Rom hagemiljø

I dag har jeg og naboen her vært på Rom hagemiljø utenfor Tønsberg. Det brant en låve der sist helg, og i dag hadde de halv pris på alle planter. Alle staudene hadde brent opp dessverre, men de hadde veldig mye annet også. Jeg fikk endelig brukt opp gavekortet som jeg vant i en konkurranse på bloggen til Ninni. Det som ble med hjem var:

Clematis 'Dancing King'
Clematis 'Hagley Hybrid'
Clematis 'Romantika'
Acer palmatum 'Dissectum Garnet'

Naboen endte opp med 10 roser. Siden jeg ikke har noe ledig bed for å prøve noen flere roser lot jeg de være. De bare dør hos meg likevel...

I går var vi på Plantasjen i Holmestrand og jeg klarte å finne tre hosta jeg ikke hadde fra før!!!! De var også til halv pris. Hyggelige priser på planter på sensommeren!

5 kommentarer:

 1. Oi, der skulle jeg ha vært..... et du om det er salg i morgen også, eller var det kun i dag?

  SvarSlett
 2. Jeg tror det kanskje er salg hele tiden uten at jeg vet det sikkert. Da har hatt stengt hele uka og åpnet først i dag. Du kan jo ringe de og høre før du reiser i morgen :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk Marit.. jeg tar gjerne imot frø av revebjelle.. har fortsatt ingen hage men regner med de kan oppbevares i 2 år eller sås i krukke :)

  skulle gjerne vært på salg men problemet er hvor jeg skal oppbevare alt.. drivhuset er ikke oppvarmet og det er begrenset hva jeg våger å overvintre der.. hosta vet jeg klarer seg utrolig godt i krukke.. til og med uten en dråpe vann på 6 måneder :))men så ser de ut deretter :))

  så trasig med den låvebrannen.. ikke akkurat lønnsom geskjeft å miste alt man skal leve av i en brann:(

  fant ingen mailadr på bloggen din. send meg en mail på waterfront306@gmail.com så får du adr. min

  var forresten innom nettsiden din.. litt av en samling du har av Hosta!! helt fantastisk!!

  ha en god helg.. klem fra mæ:)

  SvarSlett
 4. bea, ja det tenkte jeg ikke på at du ikke hadde noen hage nå. Jeg har nemlig levende frøplanter av revebjeller som selvsådde seg i fjor sommer. Men jeg kan høste frø av revebjellene når de er modne. Men det er nok ikke før en mnd. eller noe sånt.
  Ja, jeg har noen få hosta ;)
  Ha en fin helg du også *klem*

  SvarSlett
 5. Ser du har kjøpt klematisen Hagley Hybrid. Det kjem du ikkje til å angre på. Den kjem tidleg, og er frodig og villg med masse blomster. I år overgår den seg sjølv, enkelte felt er så fylt med blomster at ein ikkje ser det grønne. Dessutan har den ein lekker rosafarge, som startar ganske mørk, men blir lysare og lysare etter kvart som blomsten blir eldre. Det er den klematisen eg er aller mest glad her i min hage i alle fall!

  SvarSlett