tirsdag 20. juli 2010

Neste maratonblomstring er...

...liljene. De har jeg massevis av, og de har nettopp startet blomstringen. De aller fleste kommer i fra div. importer fra Canada. Det blir nok flere bilder av liljer fremover :)

8 kommentarer:

 1. Nydelige liljer du har. Gleder meg til flere bilder etterhvert som de blomstrer.

  SvarSlett
 2. Liljer er nydelige. Har du dei i samplantingar eller for seg sjølv?

  SvarSlett
 3. Så flotte. Gleder meg til å se dem i ettermiddag :-)

  SvarSlett
 4. Mariann, jeg har så mange at det blir flere bilder ja :)

  Solfrid, de er i en slags samplanting. Jeg har et langt bed på 10 meter med liljer i midten, og dagliljer og iris på sidene. Det er et slags kaosbed med mange farger, men det er faktisk fint når det blomstrer ;)

  Trine, velkommen skal du være :)

  SvarSlett
 5. Så mange herlige liljer!
  Her er de også igang og jeg nyter hver eneste en, de har så utrolig mange forskjellige flotte farger.
  Men jeg lurer på når det er lurest å flytte på dem. Det vet kanskje du som har så mange? Det er noen jeg gjerne ville ha et annet sted, og jeg tenker at kanskje rett etter at de er ferdig blomstret ville være gunstig - eller?

  SvarSlett
 6. Flotte bilder! :)

  Måtte kaste/ødelegge tre løk fra importen vi hadde, virus så det ut til å være. Jeg tok ingen sjans. Første gang jeg har opplevd det, mulig de har stått for tett også, slik at det ikke var virus. Men, de hadde det typiske utseende.

  SvarSlett
 7. Marit, du har halt rett, det er alltid på høsten etter at de er avblomstret at det er best å flytte liljer. Da er morløken ferdig, og du vil finne små babyløk som vil blomstre til neste år.

  Ja, det er så mange flotte liljer og farger at en kan jo bli helt matt av mindre ;)

  SvarSlett
 8. solfrid, det hørtes skummelt ut med virus på liljene. Det har jeg heldigvis vært forskånet for her, enn så lenge. Får håpe det blir borte hos deg nå da!

  SvarSlett