søndag 15. april 2012

Tiden strekker ikke til...

Først av alt, så vil jeg gjerne få takke alle nye og gamle følgere til bloggen min. Jeg setter veldig stor pris på dere. I det siste har jeg ikke fått hverken skrevet i bloggen eller kommentert andres blogger. Jeg har to gamle foreldre som er syke, så jeg pendler mellom sykehjem og sykehus. Det gjør at fokuset ligger et annet sted for tiden. Men jeg håper å komme sterkere tilbake med bloggingen.

I går var jeg og en venninne på Hagemessen på Lillestrøm. Vi tok toget og det var en veldig hyggelig tur. På messen var det naturlig nok masse folk og mange utstillere. For en gangs skyld klarte jeg å begrense shoppingen. Det ble kun med hjem en varigert pellis kjøpt hos Hagemo. Den het 'Trollkrem' og var helt ny. Svinedyr, men jeg er veldig svak for varigerte planter, så da så...
Jeg kjøpte også tre peonrøtter hos Rom hagemiljø. De het 'Love and Hope' og 'Primevere'. De hadde friske skudd på seg, men om de overlever gjenstår å se.
Til slutt var vi innom  utstilleren I Groshage og der falt jeg pladask for Juleroseboka til Claus Dalby. For alle julerosegale er den et must. Fantastiske bilder og masse info om juleroser. Virkelig noe å hygge seg med i godstolen!
På veien hjem ble det tog til Drammen og så buss for tog helt til slutt. Men vi kom helskinnet hjem og det var jo det viktigste. Da måtte jeg bare ut å fotografere noen juleroser.

Denne har nettopp sprunget ut:

Jeg får ikke sett meg mett på de...

I dag tidlig våknet jeg opp til dette:
Håper det går fort over...

Jeg ønsker dere alle en fin søndag uansett vær!
26 kommentarer:

 1. Jeg ser det er flere som har fått litt snø i natt. Vi har, og der ble jeg litt overrasket.., hatt frost. Du har jo ellers en blogg det er en fornøyelse å følge! Sånn at det er sagt :) Litt misunnelig på alle som har vært på messen, men kanskje til neste år :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette været er ikke til å bli klok på. Frost og snø vil vi ikke ha etter den varmen som var, men det må en jo bare ta som det kommer. Takk for dine hyggelige ord! Det blir sikkert messe til neste år også, så du kommer nok dit en gang :-)

   Slett
 2. Fortår godt at du ikke får nok av den nydelige blomsten. Gikk rett hjem i mitt blomsterhjerte og =) n-y-d-e-l-i-g
  Hvilken sort er dette? Mine juleroser kom ikke opp, så her har jeg mye å lære. Kanskje den boken var lurt å skaffe seg =)

  Ønsker deg gode dager i travelheten din.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en julerose jeg har importert en gang fra Danmark. Den heter 'Picote' og finnes i mange forskjellige farger og mønstre. Boka var veldig bra ja! :-)

   Slett
 3. Det var godt at du prioriterte en dag for deg selv når det er travelt alle vegne. Flink! Skal man klare å gi, må det være litt påfyll. Det hørtes ut som noen små og store skatter du fikk med deg hjem. Ha en fin dag, helst ute i solen (når den kommer). Klem fra Strandhuset

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, noen ganger må en bare prioritere litt. Veldig godt å få litt annet å tenke på. Det var noen små skatter som ble med hjem(det gjør det jo alltid...) og de håper jeg overlever til utplanting.
   Solen skinner nå, så heldigvis blir snøen kortlivet. Klem fra Marit

   Slett
 4. Ta vare på deg selv og skaff deg pusterom. Jeg slutter ikke å følge bloggen din selv om du ikke skriver like ofte i perioder.

  Fine skatter du hadde med hjem. Litt misunnelig på den julerosa, her er nok en knapp sone for hardt for dem. Hos meg overlever de men heller ikke mer. Jeg har enda ikke opplevd å få blomster på dem.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Rita. Ja, en må noen ganger bare gjøre litt for seg selv også. Den julerosa er så vidt at overlever her også, så oppe hos deg blir det nok vanskelig. Synd det da, for de er noen veldig vakre blomster.

   Slett
 5. Snø i april kan vi godt unnvære, kjekt du gleder deg over juleroser både egne og i bok.

  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, snøen er jeg ikke noe glad for så sent på året, men den er i ferd med å smelte nå. Bøker er alltid en glede. Ha en fin uke du også!

   Slett
 6. Veldig koselig å se deg på messa i går. Får håpe du får litt overskudd fra haging innimellom sykebesøkene.

  Klem fra UnaCita

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk det samme! Det er så hyggelig å treffe kjente. Klem fra Marit

   Slett
 7. Ja, jeg skjønte nesten at det var noe spesielt, siden det ble stille her så lenge. Bra at du fikk et hyggelig avbrekk på messen da. Snø har vi heldigvis ikke her, men det var frost i dag tidlig.
  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg pleier jo ikke å være så stille av meg ;-)Hagemessen var et hyggelig avbrekk, og det er sunt tror jeg å komme litt vekk. Det har vært frost her også nesten hver natt. Våren lar vente på seg. Ha en fin søndagskveld!

   Slett
 8. Hei :)
  den messa skulle jeg gjerne vert på, men en kan jo ikke
  få tid til alt...
  Nydelig rose!
  Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, en kan ikke få med seg alt. Det var første gangen jeg var der, men det var jo absolutt verdt et besøk. Klem fra Marit

   Slett
 9. Gode billeder.
  Rart med et pusterum en gang imellem. Det kan vi alle trænge til.
  Tak for kigget.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er helt sant! Alle trenger det en gang i blandt.

   Slett
 10. Enkelte ganger i livet skjer det som du skriver: fokuset ligger et annet sted for tiden.

  Det er akkurat da man trenger et pusterom, en hage,en blomst som hilser velkommen, en duft av jord.det er bare det at det har man ikke tid til, selv om man kunne trenge det. Å kjenne at livet går videre, selv om det føles ut som det stopper opp.

  Det viktigste er å tillate seg å puste, stoppe opp et microsekund,kjenne hvor føttene står.Si at dette minuttet du står i er bare ditt. Pust en gang til heilt inn. La lufta forlate deg,igjen står du tom. Men ikke få panikk, om litt er alt på plass igjen.
  Selv om du ikke du trodde du hadde tid nok.

  Alvehilsninger fra meg til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine vennlige ord, Edmund! :-)

   Slett
 11. Så dere plages også med dette hvite som ramler ned fra himmelen , når det ikke skal :O)))
  Håper den smelter fort, her e det ennu sne som ligger, den tiner sakte, for det e så kaldt om natta her ennu.
  Håper det går bra med foreldrene dine, takk for koselig hilsen inne hos mæ, ha ei fin ny uke, hilsen Lisbeth. :Ø)

  SvarSlett
 12. Ja, senest nå i ettermiddag lavet det ned her. Jeg vil ikke ha mere snø nå. Ha en fin uke du også!

  SvarSlett
 13. Hej Marit.
  Flotte billeder.
  Vi er fået et meget lille drys sne i nat - det er smeltet igen.
  De sidste par nætter har der været frostvejr her.
  Ønsker dig en god dag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne Bente! Ja, det har snødd her også i dag igjen. Vinteren vil ikke slippe taket helt enda. Ha en fin dag du også!

   Slett
 14. Jeg lurte og lurte, men skjønner deg godt. Hadde en liknende vår i fjor. godt du fikk et pusterom på hagemessa, og at du fant noen godbiter. Gleder meg til dine innlegg som er så spekket med dine flotte bilder. Ha en så god uke du kan. Og forresten fikk du sådd de julerosefrøa du fikk tilsendt ??? Leste at julerosene blander seg lett, så det er jo ikke sikkert de blir fylte. Kom bare til å tenke på det.

  SvarSlett
 15. Takk for dine vennlige ord, Bjørg. Ja, jeg fikk sådd de, men enn så lenge har ingen kommet opp enda. Jeg har ikke alltid dreisen på disse frøene, så det gjenstår å se hvor heldig jeg er. Juleroser krysser seg lett ja, så en vet aldri hvordan de blir.

  SvarSlett