fredag 6. april 2012

Snøvær og besøk i hagen

I dag tidlig begynte det å snø her. Ikke mye, men en påminnelse om at vinteren er ikke over enda.
I neste uke melder yr om enda mere snø, så det er bare å ta det som det kommer. Får håpe de tar feil, men det gjør de nok ikke :-(

Her om dagen hadde jeg gleden av å få besøk av ekornet "vårt"
Her spiser det av hjemmelagde meiseboller
Bildene er tatt gjennom kjøkkenvinduet, så kvaliteten er ikke helt god.

22 kommentarer:

 1. Jeg ser vi er flere som fått fint besøk i hagen :) Jada, vi hvet de kan være litt "rampete" men de er så utrolig skjønne :) Vi får krysse fingrene for at yr tar feil!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg så at du også hadde hatt besøk av ekorn. De er søte ja :-) Yr må ta feil, jeg vil ikke ha mere snø...

   Slett
 2. Jeg hadde tenkt å fortsette våronna i hagen, men jeg skal sette på litt varme i kjelleren og male noen vinduer istedenfor.

  Og så holder jeg jo på med presentasjonen til hagemessa. Jeg har fått masse flott bilder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flink du er som holder på med alle disse presentasjonene :-)

   Slett
 3. Fysjg fysj for et vær vi har. Jeg fikk ikke snø i hvert fall men det kommer helt sikkert, om ikke til uken.. Men noen uker til så må da våren komme for godt. I mens får vi nyte påsken, ha det fint :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Snøen forsvant fort her, så det ble heldigvis bra vær etterpå. Men dette er de siste krampetrekningene til vinteren. Vi får håpe på varmt vær senere.

   Slett
 4. Vi har mye mere sne enn dokker :O)

  Vinteren er nok ikke helt over ennu , men det e ikke artig når det kommer sne , ha en fortsatt fin påske :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har sett at dere har mye mere snø enn her :-)
   Men jeg vil ikke ha mere snø nå etter at vi har hatt sommer først. Ha en fortsatt fin påske du også!

   Slett
 5. Kjekt med ekorn i hagen men ikke snø i april, søte bilder av ekornet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Snø er ikke kjekt i april nei, egentlig aldri... ;-)

   Slett
 6. Hej Marit.
  Hvor er det lille egern sød - flot billede du fik taget.
  Ønsker dig en god påske.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ekorn er søte. De sitter der og ser så uskyldig ut, selv om jeg vet at de kan være "slemme" noen ganger. Men de er dyr og følger bare sine instinkter. Ha en fortsatt fin påske du også. Klem Marit

   Slett
 7. Koselig med ekornbesøk i hagen.
  Ha en fortsatt god påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var veldig koselig med besøk, for det er lenge siden jeg har sett det. Ha en fortsatt god påske du også!

   Slett
 8. Huff. Ikke akkurat ønskevær (eller -temperatur) til fridagene i påsken. Håper du finner noen hyggelige påskesysler uansett. :) God påske.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, noe ønskevær var det ikke akkurat. Men jeg får ikke gjort noe med det, og har nok å gjøre likevel. Ha en fin påske du også!

   Slett
 9. God påske til deg. Og tror du ikke jeg fikk Hostakatalog fra Bowden !!!!!! Jeg kjente det rykte til i fingrene, for ikke snakke om i hue !!! Og selv om jeg ikke skulle ha noen særlig flere iår, så ...... du kan jo sende meg liste over hva du har etterhvert. Uansett kommer jeg oppover 'litt uttpå', så skal du bare se jeg finner noen jeg ikke har fra før !!! Jeg skal ikke til England iår på den tida jeg kan kjøpe planter fra mitt lille Hostasted, men....... Huff og Huff, denne samledillen blir man vel aldri kvitt. godt jeg har begrenset meg til ett planteslag, da. Og jeg gleder meg vilt til å se hva du har å by på.
  Her på hytta har vi ikke sett ekornene på denne sida av jul. Men hadde idag en flokk på mer enn 70 bokfinker som komsamtidig med snøen. Fortsatt en flott påske.

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff da Bjørg, det var jo ikke det rette å sende deg ;-) Jeg skal sende deg 3en liste når jeg har det klart. Samlediller er ikke bare bare, det vet jeg ALT om. 70 bokfinker var veldig mange synes jeg!
   Ha en fortsatt fin påske!

   Slett
 10. Ta zima nie chce odejść, jest okropna. Odwiedziny były miłe z pewnością. Wesołych Świąt Wielkanocnych.
  Denne vinteren vil ikke gå bort, er det forferdelig. Besøk var sikkert hyggelig. God påske.

  SvarSlett
 11. Ja, det er forferdelig at denne vinteren skal vare så lenge. De melder om snø igjen her. Besøket var veldig hyggelig, for jeg er veldig glad i dyr. Ha en fortsatt fin påske!

  Tak, to jest straszne, że ta zima będzie trwać tak długo. Oni raport śniegowy ponownie tutaj. Wizyta była bardzo przyjemna, bo jestem bardzo lubi zwierzęta. Miłej Wielkanocy!

  SvarSlett
 12. Herlige ekornbilder! De er utrolig kreative når det gjelder å skaffe seg mat :) Men usj, kuldegrader er ikke noe morsomt, nei! Her var det ned i minus 7 i forgårs.....Og her er ca. 25 cm med snø! Håper våren tar grep snart!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er oppfinnsomme og spiser gjerne opp ned for å få i seg maten. Huttetu, 25 cm med snø høres ikke noe bra ut. Får håpe vinteren snart er over!

   Slett