mandag 20. desember 2010

Vinterbilder

Julekortstemning

Her er fuglehuset jeg kjøpte for en stund siden. Det var i dag fullstendig nedsnødd som dere ser. Det har snødd hele tiden her siden lørdag, og først nå har det holdt opp. Så det er nok snø her nå, trenger ikke mer dyne over plantene enn det som har kommet. Jeg måtte måke av drivhustaket for tredje gang denne vinteren i dag, og det er helt uvanlig før jul.

Jeg var på handlerunde på det lokale gartneriet i går og kjøpte noen julestjerner. Da måtte også denne julerosen bare bli med hjem. Håper den overlever vinteren i gangen, for der er det både lyst og kaldt! ;)
                                                Hagen i vinterdrakt          

10 kommentarer:

 1. Nydelige vinterbilder! Haugen på det store bildet øverst er flott! :)

  SvarSlett
 2. Julerosene lokker her også, men jeg har ALDRI klart å holde liv i dem frem til våren. Og hvert år bestemmer jeg at jeg må vente... får se hvor lenge det holder i år.

  Nydelige vinterbilder. Jeg skulle gjerne hatt (litt av) sneen din. Kanskje det kommer litt her i julehelgen :-)

  SvarSlett
 3. Utsikt mot lurfjellet, takk skal du ha :)

  SvarSlett
 4. Maria, jeg må innrømme at det er ikke første gangen jeg prøver med julerose inne... Men en gang må det vel gå an å få den til å overleve.
  Du må gjerne komme og hente et tilhengerlass eller to med snø ;)
  Får håpe det kommer litt snø fra oven til deg også da innen jul :)

  SvarSlett
 5. Jeg henter gjerne litt snø, jeg da. Her er ikke mer enn som så, knapt nok dekker de siste Hosta i potter !!! Takk for nydelig julekort. Og du har noen flotte bilder idag. Jeg håper bare det holder seg uten mer snø til etter 1.juledag. Da skal vi på hytta, og bli der til over nyttår, DA kan det snø så mye det vil for meg. Men det er nå minus 20 her, og nesten bedre enn snø, slipper iallefall å måke !!!!

  SvarSlett
 6. Vackra vita vinterland! Nog är det fint ute nu, men jag vill inte ha mera, inte på länge, i varjfall inte mer än att det håller snöfärgen vit. Tror du julrosen övervintrar ute om man klarar hålla liv i den till våren? Det hade ju i sån fall vart fint till nästa år igen, inte sant :)

  SvarSlett
 7. Bjørg, ja det er bare å hente snø her. For nå er det mer enn det jeg trenger. Det er vel meldt litt mere snø fortsatt, men håper de tar feil.
  Det var da fryktelig så kaldt det var hos deg da? Her er det "bare" 12 minus.

  SvarSlett
 8. Mia, ja det er pent med all snøen, men det holder nå ja.
  Ja, klarer du å holde liv i julerosen frem til våren er det en stor sjanse for at den klarer seg. Hørte om en dame som nå hadde ti sånne som hun hadde plantet ut etterhvert som hun hadde kjøpt de i ti år. Nå hadde hun et kjempestore bed med bare juleroser som var kjøpt til jul. Så det går an, det er bare jeg som ikke har fått det til før. Men lever i håpet da at jeg skal klare det i år :)

  SvarSlett
 9. Flotte julekortbilder og fin hvit Julerose.
  Det er nok mye mer snø på dine kanter, men julesnø har vi fått...

  SvarSlett
 10. Randine, ja det er nok mer snø her enn hos deg. Men det er jo hyggelig med litt snø bare den går igjen etter jul på dine kanter :)

  SvarSlett