torsdag 26. november 2009

Litt mer turbo...


Det har gått i litt hagelagsarbeide i det siste. Vi hadde årsmøte her i begynnelsen av november, og jeg ble da gjenvalgt til leder for to nye år. I det siste året har vi ikke gjort så mye, men hadde en flott tur til Ramme og besøk av Inger Lise Wiersdalen. Bildet over er i fra turen til Ramme.
I fjor når jeg tok over var jeg egentlig vettaskremt, men det er borte nå ;) Så i år hadde jeg tråklet sammen et litt mer aktivt program, og har i tilegg fått mange flere annonser inn til årboka "Hva skjer". Det er en møkkajobb for å si det mildt å gå rundt og tigge penger, men det gikk over all forventning.

I går hadde vi styremøte, og det ble vedtatt både det ene og andre. Det ene er hagevandring i hagen her. Lett å sitte nå og si ja til noe sånt. Jeg kjenner meg selv så godt at jeg kommer til å være panisk når dagen kommer. Vi er ikke mer enn 23 medlemmer her, og håper at bare tre dukker opp...

Det er endel papirarbeide på tampen av året med innrapporteringer og nytt program, men jeg er snart i mål. Så nå er turbouken snart over, og jeg kan konsentrere meg om litt strikking igjen.

6 kommentarer:

 1. Det følger nok mye arbeid med ledervervet i hagelaget, flott at noen stiller opp. Tenker hagevandringen går bedre enn du frykter.
  Det ligger en award til deg på bloggen min.

  SvarSlett
 2. Mariann, det er jo litt arbeid, men det er jo veldig moro også.
  Hagevandringen går nok bra, selv om jeg gruer meg ;)

  SvarSlett
 3. Det går nok heilt fint med hagevandring, men eg kan forstå at du blir litt stressa!

  SvarSlett
 4. Elisa, ja en kan bli stressa av mindre. Heldigvis er det lenge til !

  SvarSlett
 5. Hei Marit, det ligger en award og venter på deg i min blogg :) God dag!

  SvarSlett