lørdag 21. november 2009

Lengsel etter vår...


Ja, det er ikke lett i disse novemberdager å ikke shoppe noe på nett. Jeg har i dag bestilt noen cyclamenfrø etter å ha minnet meg selv på hvor jeg bestilte de fra i en tråd på hagegal. I går bestilte jeg en ny hostabok som er en revidert utgave av en jeg har fra før. Jeg fabler om både det ene og andre til neste år i hagen, selv om jeg egentlig skal gjøre masse annet som f.eks å pusse opp. Som bare blir utsatt hvert år for om sommeren kan jeg jo ikke ha tid til det. Når høsten og vinteren kommer er jeg så sliten av all hagingen at det blir ikke noe da heller...
Nei, da sitter jeg bare å lengter etter våren så jeg kan komme ut i hagen igjen. Selvmotsigende, men sånn er det bare. Hadde jeg vunnet i lotto skulle jeg ha ansatt en snekker på flekken... ;)
I går var det hele 10 plussgrader her, og i dag har det vært sol!!! Lenge siden vi har sett den, så det var herlig.

5 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen her... Ute er best!

  SvarSlett
 2. Så nydelig blåveisbilde. Jeg har problemer med å få blåveisen til å trives her. Må visst prøve igjen, de er jo så vakre.
  Vinteren er en tid for å drømme og planlegge. Mye en kan fristes av, frø, bøker, redskaper, etc. De er jo bare et tastetrykk unna.

  SvarSlett
 3. Nydelig blåveisbilde, riktig vårlig.
  Her er så vårlig med ti grader og grønne plener, at det kunne vært februar.
  Internettshopping er en grei syssel i november.Spennende med cyclamen frø, frø og hagebøker blir det aldri for mye av.

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 4. Villrose, ja ute er absolutt best. Vinteren er pyton!

  Mariann, ja jeg har hørt at blåveisen har problemer på vestlandet noen steder. Bere et tastetrykk unna er litt skummelt, ja ;)

  Randine, ja hos deg er det vel nesten ikke vinter uansett. Det er mildt her også for årstiden, og jeg er meget fornøyd med en mild vinter så langt.Ha en fortsatt fin dag du også!

  Bjørg, ja den er egentlig en nyutgave av The color encyclopedia of hosta av Grenfell&shadrack. Den skal egentlig ikke komme før i januar, men en engelsk nettbutikk har den står det. Jeg venter i spenning på hvordan den er, og når den kommer.

  SvarSlett