mandag 17. august 2009

Lenge siden sist...

...det har blitt skrevet noe her. Jeg ble syk her for en stund siden av noe som lignet på influensa, og etter det har det vært veldig lite med overskudd. Armene verker også så mye, at skriving er rett og slett nytteløst. Håper det snart blir bedre.

Hagen lever sitt eget liv, og det får bare bli sånn inntil videre. Har tusen "skulle gjort" ting som venter, men jeg håper at jeg blir bedre snart og får gjort noen av de før det blir høst for alvor.

10 kommentarer:

 1. Håper du snart blir frisk og rask!

  SvarSlett
 2. Ønsker deg god bedring (her skulle jeg ha limt inn en vakker lilje!)

  SvarSlett
 3. Har savnet deg, men nå skjønner jeg hvorfor.
  Håper du blir fort bra igjen og at armene dine slutter å verke.
  Det er mye som skulle vært gjort i hagen på denne tiden, men det blir ikke alltid slik en har tenkt eller slik en ønsker. Jeg har måttet lære meg det, og nå vil jeg bare nyte de siste dagene med farger og blomster før den brune årstiden kommer. (Den blir vel gjerne hvit hos dere) Det blir vel en råd med alt det som skulle vært gjort en eller annen gang.

  SvarSlett
 4. God bedring fra meg også :-)

  SvarSlett
 5. God bedring herfra og Marit!
  I den grad det er mulig får du nyte det som er fint i hagen din nå! - Og la alle "det har jeg lyst til" sakene ligge litt på vent. Snart er det full fart igjen! :-)

  SvarSlett
 6. Jeg har tenkt på deg og har syntes det har vært merkelig stille. Det var like før jeg sendte deg pm på Hagegal, men så kom altsp forklaringen. Stakkar deg, så kjedelig å være tufs med vondt både her og der og ikke få gjort noe i haven. Men du har i det minste jobbet for 5 tidligere i sommer og fått utrettet mye.

  Ugresset tok neste over her før det ble såpass vær at jeg fikk tatt det verste. Men maskingrusen til grønnsakshaven får jeg aldri hentet mer av. I går regnet det jo mye igjen, da blir grusen så tung at jeg bare får med halvparten og må betale like mye. Så jeg har 3 lass igjen fremdeles og kommer ikke videre. 1 pallekarm er oppe og jordbærplanter flyttet over dit.

  Håper du kvikner til snart Iris! Savner deg :) God bedring. Klem

  SvarSlett
 7. Gog bedring fra meg også!
  Kos deg med det du har gjort og alt som blomstrer, og la ellers humla suse...

  SvarSlett
 8. Tusen takk for alle god bedring ønsker! Dere er virkelig flinke til å oppmuntre meg. Sånt gleder meg virkelig! Hyggelig å være savnet også.

  Jeg sender mange varme klemmer tilbake til dere alle :-)

  SvarSlett
 9. Der var du igjen, ja!
  God bedring-klem fra oppi dalom.

  SvarSlett
 10. Takk for klemmen, Berit! Sender en stor klem tilbake :-)

  SvarSlett