torsdag 3. november 2011

Sultne fjærballer...

Her hvor jeg bor et det kort vei til skogen. Det er sikkert derfor det er såpass mange fugler her. Jeg har to foringsplasser, og den ene ser jeg på rett fra godstolen i stua. Jeg synes det er så koselig å se på disse små fjærballene som kommer hver dag for å spise av det jeg legger ut.18 kommentarer:

 1. Fugler av alle slag er trivelig å ha rundt seg. Og dessuten er dere så heldige at småfuglene ikke ender på restaurantmenyen, slik de gjør her... :)
  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 2. Hej Marit.
  Så hyggeligt at have fugle i haven.
  Jeg vil have Valter til at lave et "fuglebræt ( overdækket) hvor jeg kan fodre/se fugle - jeg har jo hund, og hun må helst ikke spise "fugleklatter / eller fuglekorn, så får hun dårlig mave.
  Ønsker dig en god torsdag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlett
 3. Det er hyggelig å mate fuglene og kjekt å kunne å se på.
  Hos meg er der flest spurver og noen få meiser og blåmeis på meisebollene som jeg ser fra min godstol.

  SvarSlett
 4. Det er koselig å kunne se foringsplassen. Fine fuglebilder du har tatt, jeg strever med å få til et blinkskudd enda, men gir ikke opp så lett :)

  SvarSlett
 5. Det er koselig med småfugler i hagen. Jeg er ikke kommet helt igang med matingen enda, men så er det veldig mildt her fremdeles.

  Nå har jeg scrollet nedover hostalisten i forrige innlegg. Jeg blir nesten stum, du all verden. Skjønner at du er litt over middels interessert i hosta.

  SvarSlett
 6. Kjempekoslig!
  Jeg også er glad for de fjærkledde som gir liv til høst og vinterhagen:)
  God kveld til deg:))

  SvarSlett
 7. orchis, ja de er trivelige å ha her, og de blir som du nevner ikke spist her i landet heller. Heldigvis får en si!
  Ha en flott dag du også :)

  SvarSlett
 8. Hei Hanne Bente, ja det er så koselig med fuglene. Det er sikkert lurt for deg å ha et overdekket fuglebrett pga. hunden. Hund med dårlig mage er ikke noe ok. Jeg hadde hund i 12 år, så jeg vet hvordan det er.
  He en fin dag!

  SvarSlett
 9. Randine, det er mest de fugleslagene som er her også pluss pilfink som er på en av bildene. Det er hyggelig å se de fra godstolen ja.

  SvarSlett
 10. Tua, ja de er ikke så lett å få tatt bilde av, for de er så vare for lyder og flyr fort avgårde. Jeg er sikker på at du lykkes en dag!

  SvarSlett
 11. Mariann, jeg forer de nesten hele året her, bortsett fra midt på sommeren. Men det er veldig mildt her også. så strengt tatt haded de kanskje ikke trengt det enda.

  Ja, jeg er litt over gjennomsnittet intressert i hosta ;-)Jeg har importert hosta i fire år nå, så det begynner å bli endel planter ja...

  SvarSlett
 12. Inger Marie, ja det er så hyggelig å fore fuglene. De gir liv til hagen på denne tiden av året.
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 13. Hei Marit! Jeg misunner deg litt som har mulighet å mate fuglene i hagen din! Jeg har prøvd å gjøre det samme på balkongen i Oslo, men det blir ikke fullt så lett. I Sverige gjør jeg det så ofte jeg er borte i hagen, men den daglige oppfølgingen får jeg jo ikke :-( Når jeg var yngre og bodde i Bergen vokste jeg opp i enebolig et lite stykke utenfor byen. Der matet vi alltid fuglene. Husker spesielt godt en skjære som ble så godt vant at han til slutt like godt satte seg i matfatet rundt foringstid. Der ble han sittende, så jeg hver dag måtte dytte ham bort og heller frø i som han forsynte seg grådig av! :-)
  Ha en fortsatt riktig fin høstdag!

  SvarSlett
 14. Hei Stein!

  Det er jo en av fordelene med å bo i enebolig på landet, at her er det masse fugler som jeg kan matoe så ofte jeg ønsker. Skjønner godt at det kan være litt vanskelig fra en balkong i Oslo. Fint at du får foret fuglene når du er i Sverige da. Fuglene er veldig tamme her også, de har forstått at jeg ikke er så farlig ;-)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 15. To musi być bardzo miłe oglądać je codziennie i słyszeć ich śpiew. A ptaszki nie mogą narzekać na Ciebie, bo je dokarmiasz.Pozdrawiam

  SvarSlett
 16. Giga, aj det er svært hyggelig å høre de synge hver dag. Jeg bor så nærme skogen, at det er mange fugler her hele året. De er koselige venner som trofast kommer hver dag.

  SvarSlett
 17. Hej Marit.
  Bare lige inde for at ønske dig en god week-end.
  Valter har fået lavet et lille fodrebræt - så nu har vi også fugle i haven.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlett
 18. Hanne Bente, takk for din hilsen! Så flott at dere også har fått dere fuglebrett. Det er så koselig med fugler i hagen.

  SvarSlett