lørdag 19. november 2011

Rim er vakkert...

Det har vært bloggtørke i lang tid nå, men det har vært så travelt i det siste.  Min mor er nettopp operert og min far er kommet på sykehjem enn så lenge. Det har vært årsmøte i hagelaget, og jeg holder på med neste års program og har hatt en del papirarbeide i den forbindelse. Jeg holder også på med å strikke en genser, og da blir det mindre tid til blogging.

Det har vært barfrost og temmelig kaldt i det siste, det var nede i minus 10 en dag her. Tåke og minusgrader har skapt masse rim i hagen i de siste dagene. Jeg synes at rim er så vakkert!

Festuca glauca

Bed i hagen
Blad på plenen
Frossen plen

20 kommentarer:

 1. Pięknie to wygląda, ale szkoda, że jest zapowiedzią zimy :-(. Pozdrawiam

  SvarSlett
 2. Giga, ja det er vakkert og en forløper til vinteren. Men vi har vært heldige så langt, ikke noe snø enda. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Dzięki za komentarz u mnie. Koza nie jest moja, tylko sąsiada. Ja nie mam żadnych zwierząt domowych w ogrodzie. Pozdrawiam cieplutko

  SvarSlett
 4. Giga, det er godt du ikke har den som fast gjest i hagen din :-)

  SvarSlett
 5. Hender at vi har rim her også etter en kald vinternatt. Selv om jeg ikke setter veldig pris på det, synes jeg det er vakkert.
  God helg.

  SvarSlett
 6. orchis, er det virkelig rim hos deg også? Trodde det bare var sol og sommer i ditt paradis! ;-)
  Her har vi enda ikke fått snø, så jeg er kjempefornøyd med vinteren så langt.

  SvarSlett
 7. Rim er vakkert, og i går sto skogen helt hvit. I dag er det varmegrader og det passer bra for jeg skal stable ved.

  SvarSlett
 8. Å ja så fint ,det ser ut som små diamanter .

  Nydelige bilder , klem Marit.

  SvarSlett
 9. Hei Marit:)
  Ja,noen ganger strekker ikke tiden til for alt...du har nok å henge fingrene i...
  Nydelige frostbilder du har tatt:)
  Her ved vestfoldkysten er det ikke så kald som hos deg,men veldig rå luft...kaldt likevel:)
  God helg og hyggelig at du kikker innom meg:))

  SvarSlett
 10. Det har vart fina men kalla dagar nu i veckan. Rimfrosten gav oss ett riktig julfotolandskap. Idag är det mildare och surare, en dag för hage igen..
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 11. Hei igjen, Marit. Å joda, temp'en kan falle under 0 i syden også, særlig i januar og februar. Da fryser fukten i lufta og det dannes rim. Gjør sjelden særlig skade på plantene, men det er jo litt fascinerende å se rim rundt palmer, hawaiiroser, bougainvillea osv. Du har sikkert sett TV-bilder fra f.eks. Spania hvor snøen laver ned. Enda har jeg til gode å se snø her, heldigvis. Men det skjedde engang på 50-tallet, fortalte naboen. Usj!

  SvarSlett
 12. Kjekt du er tilbake etter travle tider. Nydelige bilder av rimfrost som vi hadde litt av i forrige uke. Nå er det opp i 10 grader og gråvær igjen.

  God helg til deg!

  SvarSlett
 13. Åshild, ja det var spesielt vakkert i går for da var det masse rim. Det har vært varmegrader her også i dag, så nå er rimet borte.

  SvarSlett
 14. Marits, ja det kan ligne på små diamanter dette rimet. Det varer så kort tid betandig, så en må skynde seg å ta bilder. Klem

  SvarSlett
 15. Inger Marie, ja noen ganger blri tiden for knapp. Det har vært så mye i det siste, og mere blir det. Men det går nok bra det også.
  Det er nok litt kaldere her, for her blir det litt mere innland.
  Ha en fin helg du også!

  SvarSlett
 16. Mia, ja det minner nesten om snø detet rimet. I dag er det borte igjen, så en må være rask skal en få fotografert det mens det ennå er der. Ha en fin helg du også :)

  SvarSlett
 17. Hei igjen orchis! Ja, det må være flott med hawairoser med rim på! Jeg har sett bilder fra Spania ja med masse snø. Det er virkelig forskjell på Portugal og Spania sånn sett da. Får håpe snøen holder seg vekk både hos deg og her. Det er greit med en snøfri vinter så langt.

  SvarSlett
 18. Randine, det er nok mye varmere hos deg enn her, men det har vært plussgrader her også i dag. Jeg er glad for at snøen holder seg vekk enn så lenge. Ha en fin helg du også!

  SvarSlett
 19. Hej Marit.
  Flotte billeder med rim.
  Ønsker dig en god lørdag aften.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlett
 20. Hei Hanne Bente!
  Takk for din hyggelige kommentar. Ha en fin søndag :-)

  SvarSlett