torsdag 13. oktober 2011

Høst i hagen

Ja, nå er det virkelig blitt høst her. I går var det minus 2,5 grader, og i natt må det ha vært enda kaldere. Hagen var helt hvitrimet i dag tidlig. I går var det for første gang is på dammen, og det er vel et tegn på at det begynner å bli skikkelig kaldt i bakken.


Jeg tok også et bilde av de blå krukken, men den sto i sola og der var det ikke is...


Jeg synes ikke det har vært så mange flotte høstfarger i år, men det varierer fra år til år. Lønnene får i hvertfall alltid flott farge...


Ha en flott høstdag!

12 kommentarer:

 1. Już zima idzie ? przecież jeszcze jesień kolorowa powinna być :-(.Pozdrawiam

  SvarSlett
 2. Vakker høstfarge på Lønnen! Vi har heller ikke fine høstfarger i år, det tror jeg skyldes alt regnet.
  Likevel kjekt med litt sol selv om temperaturen blir lavere.

  Fortsatt god uke til deg!

  SvarSlett
 3. Hej Marit.
  Frost har vi endnu ikke haft , men er det ikke normalt at I har frost på denne tid af året?
  Vinteren kan blive lidt langt, hvis den allerede er startet, men så er det med at hygge sig inde.
  Ønsker dig en god torsdag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlett
 4. At 4 timers flyreise kan utgjøre så stor forskjell. Dere fryser, og vi svetter i over 30 plussgrader. Denne høsten har vært usedvanlig varm - og tørr. Sist det regnet noen dråper var 1. september.
  Fortsatt fin dag til deg!

  SvarSlett
 5. Giga, we get always early winther here, but I hope it will come later this year.

  SvarSlett
 6. Randine, ja lønner får alttid så fin farge. Det kommer nok av alt regnet ja, at det er lite farger i år. Deilig med sol ja, vi har hatt nok regn i sommer/høst.

  SvarSlett
 7. Hanne Bente, jo frost på denne tiden er helt normalt her hvor jeg bor. Det er ennå ikke kommet snø, og det håper jeg ikke kommer på lang tid enda. Vinteren blir lang ja, så en får heller hygge seg inne i steden. Klem

  SvarSlett
 8. orchis, ja det er nesten ikke til å tro atd et bare er 4 timer fra her til deg. Snakk om forskjell!Her har vi fått årets normalnedbør på 8 mnd, så vi har i hvertfall fok nok vann...

  SvarSlett
 9. Ja, vi kjenner at det er skarpt i luften nå...vantene kom frem igår da jeg skulle på jobb :)
  Vi nyter likevel dagene..:)

  SvarSlett
 10. Her var det også frost for første gang i går natt, minus 1 grader på det laveste. Det blir visst bare med to kalde netter i denne omgang. Det er lite høstfarger her også, som hos Randine. Vi har hatt mye regn og forholdsvis høye temperaturer både natt og dag hele høsten.
  Fine bilder!

  SvarSlett
 11. Inger Marie, ja en merker nå at vinteren står for døren, men det er fint ute likevel. En får nyte de flotte dagene som er nå med klarvær.

  SvarSlett
 12. Mariann, ja det er nok den dårlige sommeren/høsten som har skylda for manglene farger på trærne. Virker som det er likt på hele sør/øst/vestlandet.

  SvarSlett