lørdag 15. oktober 2011

En interiør katt...

Jeg har som navnt pusset opp i gangen, og har malt alt i gråfarger. Kattene synes det var så spennende med en gammel oppusset komode, at de sitter på den hver eneste dag. Rart at et "nytt" møbel kan fange sånn interesse.
Zafir den ene katten vår har pels i gråtoner, og synes derfor han matchet i gangen i dag...
Jeg må bare vise frem min novemberkaktus som nå er stapp full av knopper og blomster.


Jeg ønsker alle en fin lørdagskveld!

14 kommentarer:

 1. For en utrolig flott katt!
  Mine novemberkaktus står på loftet fremdeles, forhåpentligvis danner de knopper. Ingen blomstring hos meg foreløpig altså.

  SvarSlett
 2. Smuk kat - den matcher flot :-)

  SvarSlett
 3. Mmm, man kan tro att du valt färg efter kissen, matchar perfekt:)

  SvarSlett
 4. Nydelig pus! Og, ja, novemberkaktusene er i gang...

  SvarSlett
 5. Veldig pen pus! Lurer nesten på om du valgte farge etter pusen... :)

  Når det gjelder nye møbler eller ommøblering er katten vår helt motsatt av dine. Han synes det er kjempeskummelt med forandringer i huset. Da vi fikk ny sofa, var han redd den i mange dager. Likeledes da vi fikk nye TV. Rart!

  God søndag.

  SvarSlett
 6. Mariann, jeg har mine novemberkaktus i stua hele året. De blomstrer to til tre ganger i løpet av året. Mine får ikke noen kuldebehandling, men blomstrer som bare det likevel. Du får nok snart blomster på dine :)

  SvarSlett
 7. Signe, ja den matchet flott i gangen :)

  SvarSlett
 8. Mia, jeg har nok ikke valgt farge etter katten. Gangen var grå fra før, jeg har bare nymalt den opp, og at det er halvblank maling i steden for matt. Men jeg kunne nok valgt grått likevel, jeg er glad i grått :)

  SvarSlett
 9. Villrose, ja det er tiden for de nå. Jeg har også en rosa som er full av knopper.

  SvarSlett
 10. orchis, katter er noen rare dyr. Her undersøker de alt som er nytt med en gang. Så de er vel ulike akkurat som oss mannesker antar jeg. Ha en fin søndag du også!

  SvarSlett
 11. Ikke verst nå katta matcher interiøret, hehe! Katter elsker steder der de kan ligge litt høyt og ha oversikten, derfor falt nok kommoden i smak, der de kan plassere seg strategisk og følge med på det som skjer. :)

  SvarSlett
 12. Utsikt mot Lurfjellet, ja det var jo flaks at katta matchet gangen ;-) De elsker utsikt ja, så det er en av grunnene. Men alt som er nytt må undersøkes, og de mister nok litt av interessen etterhvert.Vanskelig til å få katten til å ligge der hele dagen bare for å matche, hehe...

  SvarSlett
 13. Skikkelig flott pus! Og kjempefin farge i gangen.

  UnaCita

  SvarSlett
 14. Hei:)
  Søte pusen:))
  Takk for hyggelig kommentar...og at du liker mine påfunn:))
  God søndagkveld:)

  SvarSlett