mandag 13. juni 2011

Litt reklame...

Mange av de som kjenner meg godt vet at har jeg fullstendig hostadilla. Jeg skriver lite om hosta i denne bloggen, for det er derfor jeg har en egen blogg til det. Så hvis det er noen andre som er glade i hosta, så kan de gjerne skrive kommentarer i hostabloggen min også.  Egen link til bloggen ligger øverst til høyre ved hostabildet.
Hostaen på bildet heter 'Remember Me'

7 kommentarer:

 1. Flott hosta-blogg. Det var en som fanget min oppmerksomhet spesielt - Hosta 'Risky Business' - den var virkelig flott.

  SvarSlett
 2. Da skal jeg inn å se! blir spennende!

  Heleneklem:o)

  SvarSlett
 3. Sissel, ja 'Risky Business' er en flott hosta. Det er mange som liker akkurat den :)

  SvarSlett
 4. Det er nesten ikke til å tro, men jeg er også veldig fan av hosta. I morges var det regn ute, da det ga seg gikk jeg ut i hagen for å ta bildene av hostaene med regndråper. Så kom jeg hjem og så kommentaren din. Bildene vil forhåpentligvis komme på bloggen min senere i dag!

  SvarSlett
 5. Jeg elsker hostaer, så jeg må nok inn og sjekke ut hostabloggen også!!!
  Jeg har skyggebed i hagen, og det er så fint å få inspirasjon til nye skyggeplanter!!!
  Spesielt siden jeg har en side i hagen som ligger mye i skygge - vi ordna plen der i fjor, så etterhvert skal jeg lage noen bed der!!!
  Ønsker deg en fin uke!
  Hilsen Hagealven

  SvarSlett
 6. Tintin, hyggelig at du også liker hosta. Hostaene er veldig fine med regndråper på, det synes jeg også.

  SvarSlett
 7. Hagealven, hyggelig at du ser innom hostabloggen! Det finnes så mange fine skyggeplanter, og hosta en er av de. Du er heldig som har så mye av hagen din i skygge.
  Ha en fin uke du også :)

  SvarSlett