onsdag 24. november 2010

Litt frø igjen...

Først av alt så må jeg klage litt. Jeg er så lei av kulda!!! Jeg sitter oppå ovnen og fyrer, og drømmer bare om sol og varme. Jeg bor nok i feil land i utgangspunktet, men kunne likevel ikke tenke meg å bo blant slanger og andre ekle kryp som finnes i varmere land. Men i dag var det så iskaldt ute med skikkelig vind og 6 minus. Det kjentes ut som det var minus 15 minst...Snøen har lavet ned i hele dag uten at det har blitt noe særlig ut av det. Men det er nok ca 25 cm her nå.  Akkurat kunne jeg godt tenke meg et opphold i varmere strøk for en kort tid. Men det blir nok hjemmejul med snø og kulde i år også.

I går hadde vi styremøte i hagelaget her for vi skulle prøve å få laget et program for neste år. Ikke så lett å finne på noe, men det blir vel noe til neste år også.

Det skjer lite på hagefronten ellers for tiden. Klarte å bestille noen frø fra Thompson&Morgan i dag siden det kom en mail med avslag på 10 £ hvis en bestilte for 20£ eller mer. Det var jo ikke akkurat vanskelig, enda jeg har frø i bøtter og spann fra før.
Men en sånn frøtulling som meg klarer fint å få noen nye inn i huset...
Venter fortsatt på hostafrøene, men de kommer snart fikk jeg beskjed om. Den som venter på noe godt osv.....

På husfronten har vi nettopp skiftet utgangsdør og holder på med oppussing til en forandring. Har bodd her i fire år uten så mye å ha tatt i en malekost, men det skal det bli forandring på snart. Jeg pusset så mye opp der vi bodde før, at jeg fikk maling langt opp i halsen. Men nå gleder jeg meg til å komme i gang her!

Under her et motiv som er tatt rett før det siste store snøfallet kom. Jeg har brukt det til egenproduserte julekort i år.


8 kommentarer:

 1. Nydelig vinterbilde du hadde tatt. Det er ganske så kaldt her også og vi skal til en forandring være hjemme i år for første gang på 8 år. Gleder meg og så får heller bare kulda komme.
  Vi har tilbrakt de siste julefeiringene i Thailand, Goa og Egypt - deilig, men det skal bli godt å være hjemme også :-)

  SvarSlett
 2. Det er kaldt her også, barfrost og minus 8,5 grader nå i kveld. Til helgen skal det visst bli enda kaldere.
  Bildet er nydelig, det blir et flott julekort.

  SvarSlett
 3. Vi må ha lov til å klage over kulda som kom alt for tidlig i år, det er stadig høst i mitt hode.

  Frøkjøp varmer litt og jeg venter på fler kataloger for å bli inspirert.

  Flott julekortbilde!

  SvarSlett
 4. Takk for det alle sammen!

  New Dawn, det hørtes deilig ut å kunne være i varmen i jula. Men det er jo fint her i Norge også bare det ikke blir så kaldt!

  Mariann, ja det hørtes fryktelig kaldt ut til å være der du bor. Får håpe det ikke blir så kaldt som fryktet.

  Randine, ja at det er høst i ditt hode enda kan jeg skjønne. Det er jo helt uvanlig at november er så kald her også.
  Det kommer nok flere frøkataloger etterhvert ja ;)

  SvarSlett
 5. Vakkert julekort!
  Her har vi under en cm snø, og -16 i dag. Frykter at telen vil gå veldig dypt i år, stakkars plantebarna!

  SvarSlett
 6. Berit, det var da uvanlig at du har så lite snø! Stakkars plantebarna dine. Får håpe du snart får noe mer snø!

  SvarSlett
 7. Ikke et snøgrann her jeg bor heller !!, og kaldt vær med vind er ikke det beste, nei. Flott bilde. Ha en fin helg allikevel.

  SvarSlett
 8. Bjørg, så rart at ikke du har noe snø! Her har snøen drysset ned i hele natt, så det har i hvertfall kommet 5 cm siden i går kveld. Når det først er blitt vinter synes jeg det er fint at plantene har en lunene dyne over seg, for her blir det likevel ikke bart før i april ;)

  SvarSlett