lørdag 21. juli 2012

Overdådig blomstring...

Jeg har en klematis som jeg hadde med meg fra der jeg bodde før. Den ble gravd opp og flyttet, og har siden blomstret som bare det. Jeg  var veldig optimistisk når jeg flyttet hit og plantet første sommeren et ferskentre. Det døde etter to kalde vintre, men grunnstammen har overlevd. Nå fungerer den som klatrestativ for klematisen.

Treet er helt dekket med blomster...

'Warszawska Nike'

10 kommentarer:

  1. Å før en nydelig Klematis du har, den var kjempefin,
    kos dæ videre i helga, hilsen Lisbeth :Ø)

    SvarSlett
  2. Så fantastisk=) Gleder meg til min klematis vokser seg til=) Vibeke

    SvarSlett
  3. Tusen takk for tips til dagliljene forresten. Tror de har nok sol, men mulig de er plantet litt dypt... får se hva som skjer i år. I fjor flyttet jeg den, selv om jeg har lest at den ikke like flytting. Vibeke

    SvarSlett
    Svar
    1. Bare hyggelig å kunne hjelpe deg :-)

      Slett
  4. Den var virkelig flott! Clematis er så fint, men jeg får ikke til dem. I dag har jeg kjøpt to Clematis hos Helen Fredholm, og nå skal jeg plante dem slik at dem får skygge på beina sine!

    Klem Vivi

    SvarSlett
    Svar
    1. Lykke til med de nye klematisene. Kanskje du er heldig denne gangen! Klem

      Slett
  5. Det er en meget smuk og frodig clematis. Jeg har en tilsvarende og den er bare så smuk lige nu. Men min er altså kun et par år gammel og har kun ca. 10 blomster. Jeg glæder mig til at den bliver lige så stor som din.

    SvarSlett
    Svar
    1. Min er minst 8 år, så det er sikkert derfor min er så frodig.

      Slett
  6. Så fantastisk flott blomstring! Jeg har også 'Warszawska Nike', men min er mye mer puslete. Den skal flyttes til høsten, så kanskje den kommer seg. Jeg får nyte bildet av din og drømme om hvordan min kanskje kan bli.

    SvarSlett
    Svar
    1. Får håpe at din også blir så stor en gang. Det er en veldig herdig sort, så det går nok bra.

      Slett

God jul eller var det god påske?

 Vi er så heldige her nå for værgudene ombestemte seg brått angående våren. Snøen har lavet ned i to dager her, men heldigvis så blir det ik...