onsdag 21. juli 2010

Flere bilder

Daglilje som heter ett eller annet med edge...
'Green Flutter' og den er virkelig så grønn...
'Pink Panda'
Iris ensata 'Japanese Pinwheel'
Blomst på 'Black Beauty' (hyll)
'Fairest'
'Fata Morgana'

Dette er bilder som er tatt i går og i dag. Det blomstrer overalt av liljer og dagliljer nå. Den irisen det er bilde av er den absolutt siste av irisene for i år. Da har det vært uavbrutt blomstring av iris her siden begynnelsen av mai. Det er ikke dårlig!

I går hadde jeg hagebesøk av Trine, og det var så koselig. Hagegale mennesker er det alltid hyggelig å få besøk av!

6 kommentarer:

  1. Enda mere flott som blomstrer hos deg. Gleder meg til min mørkbladete hyll blomstrer. Liljen på hovedbildet på bloggen din er nydelig.

    SvarSlett
  2. Solfrid, siden du kom med et forslag måtte jeg jo bare lete igjennom alle bildene mine, for jeg visste at jeg hadde navnet ett eller annet sted. Godt forslag fra deg, men den heter altså 'Edge of Darkness' :)

    SvarSlett
  3. Mariann, den liljen er ny for meg, jeg kjøpte løken i fjor høst. Den heter 'Tobin' og kommer fra Canada.

    SvarSlett
  4. Takk for hyggelige timer forrige dagen :-) En hagevandring som gav masse inspirasjon og som ikke hjelp det minste på min gryende Hostadille ;-)

    SvarSlett
  5. Trine, takk selv for et hyggelig besøk. Jeg regnet nok med at hostainteressen din bare ville bli sterkere etter å ha sett de jeg hadde ;)

    SvarSlett

God jul eller var det god påske?

 Vi er så heldige her nå for værgudene ombestemte seg brått angående våren. Snøen har lavet ned i to dager her, men heldigvis så blir det ik...