søndag 18. januar 2009

Innesnødd?

Det var meldt mye snø i dag, men det begynte ikke å snø skikkelig før omtrent klokka tre i ettermiddag. Nå er det kommet 25 cm med snø, og det skal komme nesten 10 cm til i natt i følge yr.no. Vi skal til Kongsberg i morgen tidlig, og jeg gruer meg allerede. Naboen brøyter med traktor veien forbi her for annen gang i kveld, og jeg håper at vi kommer oss ut på hovedveien i morgen. Hjelpe og trøste for et snøvær!


I kveld så har jeg holdt på med noe hyggelig, for jeg har samlet alle liljebildene mine og har fått lagt de inn på hjemmesiden min. Jeg har fått satt navn på de jeg husker, og skal prøve å få gjort det samme med både dagliljer og hosta.

Edit: Mandag kl.08.00 er det kommet 40 cm med snø her!

2 kommentarer:

  1. Her har det også dratt seg på veldig med snø de siste timene, spent på om jeg kommer opp bakken her i morgen tidlig.....

    SvarSlett
  2. Huff Mona, dette ser ikke så bra ut nei. Her er det kommet 40 cm med snø siden i går...Har hørt på radioen at det er kaos i trafikken i dag. Kom ikke som noen bombe akkurat ;-)

    SvarSlett

Et lite vårtegn...

I dag så jeg svarttrosten/ Turdus merula for første gang i  denne vårvinteren som vi har nå. Jeg forstår godt at den ikke har villet komme t...