onsdag 28. januar 2009

Bollebakst

I dag har jeg testet ut den nye ovnen med varmluft og bollebakst. Det ble et veldig bra resultat, for bollene er snart spist opp...
Jaja, det blir nok litt mere baking på meg fremover.

Ute har det blitt kaldt igjen, og det melder de i en uke fremover. Da blir det i hvertfall ikke mere snø på en stund.

Dagens bilde er en akeleie som er en krysning etter noen gule jeg hadde engang. Jeg blir mer og mer glad i akeleier, og skal nok så mere av de på sikt.

I kjelleren gror purrene, men ellers er det dårlig med spiring.
Skal snart så tomater, for i år skal jeg ha tomater tidlig har jeg bestemt. Jeg får sette de på benken til de spirer, og så flytte de ned i kulda. Det har funket bra før.

3 kommentarer:

  1. Nydelig akeleie. Jeg er også glad i akeleier, særlig de langsporete, men de er ikke noe særlig villige hos meg. Men de vanlige, trives, og jeg har flere forskjellige, jeg også. Har prøvd å flytte noen til hytta, men de liker vel ikke å flyttes, får nok så noen der oppe. Kan jo ta feerske frø hjemmefra !!

    SvarSlett
  2. Takk for det, Gunda!

    Bjørg, akeleier er nydelige ja, og jeg liker veldig godt de langsporede. Noen av de trives godt, andre bare dør. Akeleier er veldig lett å så, så prøv deg på det på hytta.

    SvarSlett

Et lite vårtegn...

I dag så jeg svarttrosten/ Turdus merula for første gang i  denne vårvinteren som vi har nå. Jeg forstår godt at den ikke har villet komme t...