søndag 30. november 2008

Nysnø og julestemning

I går lavet det ned med snø helt til langt ut på kvelden da det gikk over i regn. Men det har ikke blitt så mildt at snøen har smeltet av trærne enda, og det er bra. Da er det fortsatt julestemning ute med 15 cm med nysnø, og det passer bra siden det er 1. søndag i advent. De melder om mere snø og kulde utover i neste uke også, og det er bra. Jeg har nemlig planer og å dekke til med snø på drueplantene som står under et takskjegg hvor det ikke kommer så mye snø. Det skal jeg få gjort før det blir kulde for alvor. Snø er det beste dekkematriale for sarte hagevekster om vinteren. Nå har det vært en periode med litt barfrost før snøen kom, og det er helt topp. Da smelter ikke snøen så fort heller. Nå vil jeg at julestemningen skal fortsette ;)

Nå skal jeg gjøre i stand adventstaker og litt julepynt. Ha en riktig fin søndag alle sammen! :)

3 kommentarer:

  1. Så fint vinterbilde du hadde på toppen av bloggen din!

    SvarSlett
  2. Heldige dere som har snø. Da blir det så rent og mye lysere.
    Kanskje, kanskje vi får litt her og i morgen, jeg lever i håpet.

    SvarSlett
  3. Takk for det, Mokki. Det bildet er i fra 23. desember i fjor, Da var det et helt spesielt blått lys, og det passet veldig godt til bildet.

    Juni, får håpe dere får litt snø i morgen da. Det blir mye lysere og renere, ja.

    SvarSlett

Snøklokkene lever opp til navnet sitt...

På lørdag så jeg et syn som jeg gleder meg til å se hvert år. Jeg har snøklokker på forskjellige steder i hagen. Noen i sol og andre i skygg...