fredag 5. september 2008

Ny 'June'


Kjempefint vær i dag selv om det er klissvått ute. Det kom 16 mm med regn i går og det merkes godt. Alt i hagen ser druknet ut og de melder om mere regn fremover. Huff.


Har fått plantet alle hostaene fra importen og har kantet de med stein i det bedet som ligger nærmest veien. Noen av de kjøpte jeg dobbel av, som f.eks. 'June' Den jeg har fra før ligner ikke i det hele tatt på den nye fra Nederland. *forvirret* Men jeg har hørt om at hosta blir genmanipulert, og derfor finnes det så mange ulike varianter av samme navnesort. Men den nye 'June' var enda penere enn den jeg hadde fra før, og da gjør det jo ikke noe ;)


Fant en blå iris i dag også med en ny blomst på. Den kjøpte jeg i botanisk hage i vår. Det er artig å få vårblomstring nå i september :)

5 kommentarer:

  1. Blir bare grønn av misunnelse av alle hostakjøpene dine !

    SvarSlett
  2. Du bor vel kanskje ikke så veldig langt unna her? Hvis du har lyst så kan du jo sende meg en pm og vi kan avtale et besøk? Så kan du få se på alle hostaene mine ;)

    SvarSlett
  3. Grattis med blogg ;-)

    June er rålekker, har den selv.

    Skulle hatt en blå råglisende smiley her ;-O

    SvarSlett
  4. Kommer!! helst før de kollapser med frost :)

    sender deg en PM

    SvarSlett
  5. Takk for det, Aud. Ja, 'June' er rålekker, og den nye er enda penere enn den jeg hadde fra før.
    Hosta er flotte planter!

    Sagae, ja kom før frosten. Etter det er hostaene bare sorgen.

    SvarSlett

God jul eller var det god påske?

 Vi er så heldige her nå for værgudene ombestemte seg brått angående våren. Snøen har lavet ned i to dager her, men heldigvis så blir det ik...